Cart 0

O mě

Jak to všechno začalo

Ahoj, ráda bych Vás přivítala na svém e-shopu, který mi dal velkou práci. Dlouho jsem se rozmýšlela zda ho udělám. Podnikám a vyrábím mé produkty už více jak tři roky. Za tu dobu neustále rozšiřuji nabídku o stále nové a nové výrobky. Začala jsem s výrobou, když se mi narodil syn v roce 2019. Nejdříve byla výroba pro radost, jako dárky pro mé přátele a rodinu. Toto tvoření přerostlo ve Vášeň a a chuť posunout se dál. Tak jsem si založila živnost a řekla si, že se zkusím probít na trh se svými výrobky. První krůčky v prodeji byly prostřednictvím facebookových stránek, kde prodávám do teď. Mám svoji skupinku, která má již okolo 3000 členů. Na to jsem velmi pyšná. 

Postupem času jsem ale potřebovala přímý kontakt se zákazníkem a tak jsem zkusila stánkový prodej.
Můj úplně první prodej se stánkem (stolem) byl u nás na hodech v Čejkovicích. 
Neměla jsem stánek a ani žádný stůl. V garáži jsem ale měl měla větší desku, na které nám dorazily vnitřní dveře do domu. Poprosila jsem kamaráda truhláře, aby mi z té desky udělal provizorní skládací stůl, tak aby se mi vlezl do kufru auta.  Tato moje první akce byla celkově taková hurá rychlá akce. Takovéto akce a rozhodnutí bývají kolikrát ty nejlepší. Člověk totiž nemá prostor nad něčím zbytečně dlouho přemýšlet a nestihnou přijít žádné pochyby.  
Musela jsem ve velmi krátké době vyrobit co nejvíce zboží, abych měla vůbec co prodávat. 

Akce byla za mě úspěšná a já byla tak nadšená z pochval lidí, kterým se moje práce líbila a to opravdu zahřeje u srdce a nabije Vás to opravdu velkou energií.
Nabita touto energií jsem se rozhodla, že chci další akci a tak jsem se rozhodla sednout k internetu a hledat kde co v okolí je a kde by mě vzali.

 

Created by Michaela Jeníčková at 01.02.2024

Vytvořil: Flexumshop logo FlexumShop.com